Wednesday, 28 November 2018

Mystery Boxes Giveaway by Liyana Jasmi



The interesting thing here is the mystery ! Hahah  I love suprised !
Siapa nak join boleh klik banner. Giveaway berlangsung selama 3 minggu ja ok.
Saya tag 3 rakan blogger: Atiqah Najihah , Lea Azleeya , Anis Diyana

Beli Blouse Murah daripada Cynas Attire


Assalamualaikum dan hai semua.

Post ini khas kepada ladies yang kaki ootd kat luar sana. Tak kira la yang dah bekerja atau masih belajar. Sebab korang boleh dapatkan blouse yang harga mampu milik. Teringin nak pakai blouse tapi banyak sangat igshop yang jual kan ? Nak tolong korang ni.. sebelum promote bisnes orang lain, kita promote tuan empunya dulu hehehe...

Korang boleh dapatkan blouse murah-murah daripada instagram account Cynas Attire !!


Kami ada menyediakan Oversized Top Blouse.

Apa yang best tentang Cynas Attire ni ? 
Harga Blouse Beli SEHELAI RM30. Beli DUA RM50.








 Kami juga ada menjual baju kurung modern .



Jangan lupa jenguk igshop @cynas.attire untuk dapatkan semua ni. 
Buat masa ini, kami hanya fokus pada akaun instagram.

Terima kasih :)