Wednesday, 29 April 2015

Assalamualaikum


Assalamualaikum.. Hello.. Hai.. Ni Hao ..

Salam perkenalan sekali lagi. Sekali lagi? First post pun dah sekali lagi ?

    Okay. I was a blogger but it was a long time ago. Dah pernah rasa asam garam sebagai blogger. Suka edit blog guna tutorial otai-otai, suka blogwalking, suka jadi stalker. ehh ?

    Saya juga pernah rasa apabila blog menjadi mangsa hacker. Dua kali mungkin. Waktu tu, memang gelabah semua ada sampai sanggup contact orang yang tak kenal di FB. Sebab saya tahu dia ada kepakaran dalam bidang tu. Kemudian, jalani hidup sebagai seorang blogger macam biasa.

    Apabila masuk alam peperiksaan penting, masa dah tak cukup untuk berblog. Disebabkan makin hari makin malas untuk post, I decided to delete it. Yes, I did it !

    Sekarang dah lebih setahun rasanya, tiba-tiba rindu pula nak blogging, blogwalking, join giveaway, shout . Walaupun saya tahu tumpuan saya sekarang bukan pada blog dan mungkin jarang-jarang blogging, tapi saya sangat rindukan status sebagai blogger .

Saya akan pastikan blog ini akan melalui fasa perubahan. one by one . InsyaAllah..

Okay, I know. Ayat gila skema macam budak-budak. fine !

Bye !

1 comment:

Nurul Mustafa said...

welcome back to blogger