Thursday, 14 May 2020

BAJU KURUNG | BLOUSE | DRESS by Cynas Store

Assalamualaikum..

Lama sangat tak menaip ni. Masih ada lagikah pembaca blog? Saya rasa sekarang semua lebih kepada twitter dan instagram. Sebab senang ada gambar, ada video. Blog nak kena baca post panjang-panjang pulak kan?

Alhamdulillah kita dah sampai ke 10 Ramadan terakhir. Semoga amal ibadat kita diterima dan tak tergolong dalam orang-orang yang mensia-siakan bulan berkat ni.

Ada lagi ke yang tengah cari baju raya ? Atau semua dah kalut dengan kuih raya? Korang boleh dapatkan baju kurung, dress, dan blouse dengan harga promosi di ig: @cynas.store.




 

Buat masa sekarang, ada promosi untuk baju kurung
1 PCS RM55 
2 PCS RM100

Ada juga promosi free shipping for selected items. 





Sebarang update dari instagram juga boleh tengok kat sidebar blog ni. 

Buat masa sekarang, kita fokus untuk settlekan order untuk raya. InsyaAllah nanti akan ada giveaway/contest for active followers. 


Kepada peniaga-peniaga atas talian yang ingin mempromosikan barangan anda, boleh terus DM di instagram atau tag sahaja di ig story. Kami akan repost secara PERCUMA sepanjang PKPB ni dan juga sempena bulan Ramadhan.
 

 Semoga kita dimurahkan rezeki supaya dapat sedikit membantu dalam meringankan beban ketua keluarga. Jangan lupa penjarakan sosial dan selalu memastikan diri dalam keadaan bersih.


p/s: Maaf atas bahasa rojak di atas. Dah lama tak menaip, rasa awkward pulak :D


No comments: