Sunday, 1 January 2017

WELCOME 2017 !

Assalamualaikum..


Source : google.com

Selamat Tahun Baru semua !! Semoga pada tahun kali ini, tiada lagi azam yang tertunggak. 
Pada mulanya, saya ingat nak update blog selepas habis final exam, tapi rasa macam tak best pula kalau tak mula pada 'first day of 2017' .. cewaahh.. hahaha

Saya tahu banyak benda mencabar akan datang pada 2017 ni. Contohnya, umur dah masuk angka 2 kat depan. Dah hilang perkataan 'teen'. Siapa geng ?

Anggap ini pembukaan bagi blog ni sempena tahun baru.
Doakan saya untuk final exam. Tinggal lagi 3 paper dan akan tamat dalam minggu ni juga. 
Saya juga doakan semua pelajar yang final exam sekarang, semoga dipermudahkan segala urusan dan semoga dapat CGPA yang dapat membanggakan ibu bapa dan diri sendiri.
Good Luck ! See you soon...


No comments: